ДПС ХЕРЦЕГ НОВИ: УКАЗИВАЋЕМО И ДАЉЕ НА СВЕ ПРОПУСТЕ КОЈИ УГРОЖАВАЈУ ЗДРАВЉЕ НАШИХ СУГРАЂАНА


Саопштење за јавност упутили су из Општинског одбора ДПС Херцег Нови. Саопштење преносимо у цјелости.

-Како је и сам директор ЈЗУ Дом здравља у Херцег Новом процјенио наша молба у виду саопштења написана је искључиво ради искрене бриге за здравље суграђана. Није имала никакву другу скривену поруку, а нигдје нијесмо ни навели да су запослени у Дому здравља радили са позитивним тестом, како су то пренијели неки портали.

Врло јасно смо написали да имамо сазнања да је одређени љекар са симтомима долазио на посао и послије тестирања, а које се на крају показало позитивним. Радује нас што је ЈЗУ Дом здравља Херцег Нови успоставио режим одсуствовања-боловања КОВИД позитивних, и да дан дијагностиковања цијени као нулти дан. Немамо жељу да залазимо у организациону проблематику, битно нам је да процедуре постоје и да се оне поштују.


Да не би правили ријалити од ове теме, а знајући какав и колики је притисак на цјелокупни систем здравства па тако и на наш Дом здравља, овдје завршавамо са овом темом. Увјеравамо вас да ћемо указивати и информисати јавност ако опет будемо имали сазнања о оваквим и сличним пропустима, који угрожавају здравље наших суграђана, наведено је у саопштењу Општинског одбора ДПС Херцег Нови.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here