Доклестић прва, Ненадовић други

На тениским теренима на Топлој и Игалу у организацији тениског клуба “Херцег Нови” под покровитељством Општине Херцег Нови и Туристичкe организације Херцег Нови након три дана надметања у суботу је завршен је 15 међународни тениски турнир ветерана „Херцег Нов Вет 2022“ на којем је учествовало 150 такмичара из 51 града из 11 земаља.

У веома јакој конкуренцији Оливера Доклестић је стигла до првог мјеста побједивши у узбудљивом финалу са доста преокрета Сузану Дакић (Приједор) 9:8. Одличан резултат, друго мјесто, је постигао и Шпиро Ненадовић у категорији 65+ .

Побједник турнира у најјачој конкуренцији 35+ је Милан Стојковић (Младеновац) , а други Александар Вујиновић (Београд). У категорији сингл до 45+ побједник је Веселин Савић (Београд), а други Драган Максимовић (Зворник). У категорији 55+ први је Александар Лазић (Пожаревац) који је побиједио Драгана Доџа (Београд) 9:5.

У категорији синг 65+ Милан Јовановић (Приједор)-Шпиро Ненандовић (Херцег Нови) 9:6. У категорији дубл 50+: Драган Стефановић (Бела паланка ) /Александар Лазић (Пожаревац) –Небојша Шћекић (Подгорица)/Ђорђе Симанић (Херцег Нови) 9:4

У категорији дубл жене Жељана Беусан (Дубровник)/Мирјана Дерања (Дубровник) Стојановић Дијана 9:3. Микс дубл Драгана Палфи (Београд)/ Горан Јанићијевић (Младеновац)-Жана Дероња,– (Дубровник)/Александар
Радмилица (Чачак) 9:7.

2 COMMENTS

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here