Договорен бродски превоз путника Аеродрома Тиват са шест хотела на приморју

Аеродроми Црне Горе су до 12. јула закључили протоколе о трансферу путника са шест компанија, што значи да ће њихови гости имати могућност да од аеродрома до хотела и назад, путују бродом. Из Херцег Новог то су компаније Портонови и One and Only, саопштено је из Аеродрома ЦГ.

Влада Црне Горе је у сарадњи са Аеродромима Црне Горе и Морским добром предузела активности у оквиру прописаних овлашћења на успостављању Воденог терминала Тиват. Само недјељу дана од обиласка локације будућег воденог терминала у оквиру Аеродрома Тиват, а у циљу унапређења туристичке понуде и развоја мултимодалног модела саобраћаја, Аеродроми Црне Горе су до  12. јула закључили протоколе са компанијама: Адриатик Маринас Тиват, ризорт One and Only, Мамула хотел, Портонови ризорт, Јадран доо – Хотел „Heratige grand“ – Пераст и хотелски ризорт  Луштица Дивелопмент АД Тиват.

Овим протоколом су дефинисани организација прихвата и превоза путника, међусобне обавезе и овлашћења, предмет сарадње, релација превоза и друга питања од значаја за његову.

Као што су раније најавили, Аеродроми Црне Горе су спремни да организују исте активности и са другим привредним субјектима који искажу интересовање, а разговори са Општином Тиват су настављени у циљу евентуалне организације линијског превоза у складу са законским прописима.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here