Ђукановић: Њихова идеја је да Црну Гору треба докусурити, задњи је трен да се пробудимо из сна

Предсједнички избори-Политички маркетинг

У сваком времену држави требају озбиљни људи на челу државе, а посебно када наступе овакви геополитички поремећаји, који су само придодати  наслијеђеним историјским проблемима почев од под‌јела црногорског друштва па до заостајања у развоју”, поручио је Мило Ђукановић предсједник ДПС и предсједнички кандидат те партије на предстојећим изборима са трибине у Сутомору и додао. Црној Гори требају озбиљни и одговорни људи на њеном челу. Потрудимо се да добијемо такав изборни резултат на предсједничким и на парламентарним изборима”, казао је Ђукановић.

Нијесам никада исијавао илузије, нити сам икада дијелио нереални оптимизам. Ово што вам кажем је за мене потпуно реално. Ја сам убијеђен да ћу побиједити на изборима 2. априла. Побједа на предсједничким изборима нам потпуно отвара пут до побједе на парламентарним изборима. Надам се да вас у то не морам убјеђивати. Дакле, сигурно 50% посла, за парламентарне изборе се завршава 2. априла”, поручио је предсједник ДПС.У наставку трибине и интерактивног дијалога са мјешанима овог краја предсједник се осврнуо и на своје противкандидате као и на сам досадашњи ток кампање. Кампања је до сада показала да већина од свих мојих противкандидата заправо наступа за исту репрезентацији. Они су само разне верзије великосрпске политике у Црној Гори.

Ђукановић је става да на овим изборима одлучујемо хоћемо ли да будемо покрајина Велике Србије или ћемо да наставимо путем којим смо кренули, да надограђујемо и да даље развијамо и усавршавамо своју државу као уређену европску државу, као нашу државну кућу. истиче да је за разумне људе задњи трен да се пробудимо из сна, како би се зауставила ова агонија.“Ја вам не причам о банкроту у 2024. ни 2025. Ја вам причам о банкроту 2023. години! А ево се знамо доста добро, тридесет година сам ту и нијесам никада драмио више него што треба,  закључио је  предсједник ДПС Мило Ђукановић

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here