„Дијете у мени“- прва ауторска пјесма Новљанина Горана Милојевића Гампа

Музичар Горан Милојевић, у народу познатији као Горан Гумп, одрастао у Херцег Новом, а живи и ствара на Новом Београду, представио се публици првом ауторском пјесмом, коју прати и анимирани видео спот.

Музику осјећа већ 20 година, док му је живот хоби. Након дуго година свирања и пјевања сматра да му „права” каријера почиње оног тренутка када изда прву пјесму. Од тог дана ће, како каже, постати наш познати пјевач. Вјерује да је случајно нашао пут и баш вјерује у случајности и диви им се. Инспирацију налази у непрочитаним књигама, па је тако, уз низ случајности настала његова прва пјесма – „Дијете у мени“.

Музичар Горан Милојевић Гамп

– „Дијете у мени“ ми је пружило све што имам, а да оно настане, помоћ су ми пружили Никола Радивојевић и Себастијан Керекеш који су заједно са мном урадили музику. Соња Миливојевић је уткала поетичност у текст који смо обоје писали, а аранжман пјесме потписује Себастијан Керекеш. Спот за „Дијете у мени“ је осмислио и реализовао Горан Ђемиџић (Бад схое) из Сарајева којем је, као и мени, ово први залет у лијепа путовања, стога хвала им свима што су ми сапутници, а прије свега хвала мајци што ме родила и брату близанцу што ме трпи. Да све буде продукцијски питко учинили су Утики студио, Аналог минд студио и Дом Лазара Арсовића, а микс и мастеринг угланцао је Марко Перић – казао је Гамп.

Уз честитке на реализацији прве ауторске пјесме, желимо Горану успјех у даљој каријери.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here