Честитка предсједника општине поводом Васкрса

Вјерницима православне вјероисповијести, свештенству и монаштву, најрадоснији хришћански празник – Васкрс, честитао је предсједник Општине Херцег Нови, Стеван Катић, у своје лично и име Општине Херцег Нови.

-У данима највеће хришћанске радости ујединимо срца и присјетимо се вриједности којима требамо бити вођени кроз живот – љубав према ближњем и према свим људима. То је једини начин да будемо једни уз друге, у добру и злу, да изградимо друштво које ће бити напредно, толерантно, здраво и успјешно. Темељи традиције, дубоко укоријењене у нашем народу, чврст су ослонац на којем настављамо градити оно што ћемо оставити будућим генерацијама.

Дан Христовог Васкрсења свједочи побједу живота над смрћу и добра над злом. Нека то буде мотив да у себи нађемо снагу за препород, потребу да се миримо и праштамо, да развијамо и његујемо солидарност, да вјерујемо у људску доброту и достојанство ради свијетле будућности својих ближњих и цијелог друштва.

Окружени својом породицом и пријатељима, прославите празничне дане у здрављу, миру и слози, величајући међусобну љубав и цијенећи вријеме које проводите заједно.

Христос Воскресе – Ваистину Воскресе“, наведено је у честитки предсједника Катића.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here