Честитка предсједника Општине поводом рођендана наше медијске куће

Запосленима у Јавном радио дифузном сервису Радио телевизија Херцег Нови, директору и Савјету, срећну 41.  годишњицу од пуштања у рад сигнала Радија Херцег Нови, која се обиљежава као рођендан новске медијске куће, пожелио је предсједник Општине Херцег Нови, Стеван Катић, у име локалне управе и своје лично.

 „Већ дуже од четири деценије Радио Херцег Нови представља хроничара живота нашег града. Сада као радио, телевизија и портал, локални јавни сервис свакодневно биљежи актуелности, занимљивости и људске приче у нашем граду и цијелој Боки.

Радује ме што видим да у континуитету расте број оних који Радио телевизији Херцег Нови поклањају своје повјерење и што након три године од покретања телевизије можемо рећи да је ово данас водећи медиј у граду и један од првих у окружењу.

Као драгоцјен извор информација свима који су на било који начин везани за Нови, новска радио телевизија представља поуздан сервис грађана и незаобилазног чиниоца друштвеног и јавног живота у нашој заједници. Захваљујем се свима који доприносе професионалности, тачности и квалитету Радио телевизије Херцег Нови. Желим вам даљи успјех у раду и да наставите да правдате повјерење све већег броја слушалаца, гледалаца и читалаца. Срећно!“, поручено је у честитки предсједника Општине

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here