БРОШУРА „ХЕРЦЕГ НОВИ, ВОДИЧ ЗА ДЈЕЦУ“ ДИСТРИБУИРАНA ОСНОВНИМ ШКОЛАМА

Туристичка организација у сарадњи са директорима четири новске основне школе, дистрибуирала је 1.400 примјерака  брошуре „Херцег-Нови, водич за дјецу „ која је израђена у оквиру прјекта Вондер (WONDER) .  

Садржај брошуре подијељен је у два дијела и има едукативни и забавни карактер. Кроз кратке, дјеци прилагођене текстове, најмлађа популација упознаје се са градом, тврђавама, културом, занимљивим мјестима, знаменитим људима који су у њему живјели и стварали. Водич је израђен двојезично, на нашем и енглеском језику. Намијењен је како малим Новљанима тако и малишанима који као посјетиоци долазе у наш град. Текстове прате пажљиво одабране фотографије и анимације које овај едукативно забавни материјал чине сликовитијим и занимљивијим, саопштено је из Туристичке организације.

Први „Херцег-Нови, водич за дјецу “ креиран је и штампан у оквиру догађаја „Мала маштовита фешта“ коју је организовала Туристичка организација Херцег Нови, а све у циљу препознавања Херцег Новог као child-friendly.

Малишани су показали да је промо материјал израђен по њиховој мјери и  незаобилазна карика на путу до веће видљивости дестинације прилагођене за боравак дјеце, која су на емитивним тржиштима, препозната као значајна циљна група.

-Захваљујемо свима који су донирали фотографије или својим сугестијама и савјетима из специфичних области унаприједили кроз пројекат Wonder  задати концепт за израду водича, те на тај начин постали дио тима који је креирао први туристички промо материјал за најмлађе.

За све заинтересоване брошура је доступна у информативним бироима Туристичке организације Херцег Нови, на главном градском тргу и у Игалу.

ФОТО: ТУРИСТИЧКА ОРГАНИЗАЦИЈА ХН

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here