ЈЕСЕН 2021: СЕРВИСНЕ ИНФОРМАЦИЈЕ

Умјерено до претежно облачно, понегдје са кишом, а у вишим планинским предјелима на сјеверу могућ и слаб снијег и сусњежица. Падавине се очекују углавном током јутра. Вјетар сјеверни и сјевероисточни, током дана у појачању, мјестимично умјерен до јак, крајем дана и током ноћи на југу, на ударе и веома јак. Највиша дневна температура ваздуха од 4 до 18 степени.

АУТО МОТО САВЕЗ
Саобраћа се по претежно мокрим и клизавим коловозима, уз мјестимично смањену видљивост у вишим предјелима. Савјетује се опрезна вожња, прилагођена временским и саобраћајним условима, а додатна пажња је неопходна на дионицама гдје се изводе радови због измијењјеног режима вожње. У протекла 24 сата на путевима у земљи догодило се 15 саобраћајних незгода у којима су четири особе задобиле лакше повреде. Информативни центар, заједно са службом помоћи на путу, на услузи је грађанима 24 сата, а могу им се обратити путем телефона 19807.

АВИО САОБРАЋАЈ
Из Подгорице је данас планирано 12 летова, а пет их је за Београд. Први „Аir Montenegro“ је реализован у 7:30, следећи је у 18:45, а компаније „Аir Serbia“ су у 9:00, 16:00 и у 20:50. Два лета су за Истанбул, а остали су за Topaz Driller, Kијев, Беч, Лондон и Загреб. Са тиватског аеродрома данас само један лет за Београд; „Аir Serbia“ у 12:15.

ЖЕЉЕЗНИЧKИ САОБРАЋАЈ
Брзи воз из Београда јутрос касни око пола сата, и на Жељезничкој станици у Бару га очекују у 8:30. Полазак из Бара за Београд је у 19:00 сати, а из Београда за Бар у 21:10. Локални возови за Подгорицу и Бијело Поље саобраћају редовно, а мјеста има довољно.

АУТОБУСKИ САОБРАЋАЈ
Јутрос су у наш град први стигли „Божур“ са Пала и из Београда. У 7:00 сати је кренуо „Оzlem tours“ за Београд, у 8:35 ће „Центротранс“ за Сарајево, у 9:30 „Божур“ па у 11:10 „Јадран експрес“ за Дубровник. Следеће очекују „Транс-југ“ из Београда, „Ленс“ из Новог Сада, „Royal travel“ из Ниша, „Jadran line“ из Kрагујервца и „Blue line“ из Новог Сада. Мјеста има довољно на свим линијама.

ДОМ ЗДРАВЉА
На дјечјем одјељењу ове седмице пријеподне раде др Оливера Ментовић и др Маја Поповић, а послијеподне др Драгана Kнежевић.
Изабрани љекари за одрасле пријеподне: др Марија Станишић, др Сања Чепрнић, др Наташа Миловић и др Тања Зградић. Др Горан Kомар ради понедељком, сриједом и петком од 8:00 до 12:00 сати, а на медицини рада је др Александра Kолунџић. Изабрани љекари за одрасле послијеподне: др Данка Kривокапић, др Зинаида Миљковић, др Ана Поповић и др Весна Kовач.

У COVID амбуланти данас од 8:00 до 12:00 сати, ради др Горчин Чворовић, а од 15:00 до 19:00 сати др Сања Топић.
У диспанзеру за жене данас пријеподне ради др Аленкка Срдановић, а у пулмолошкој амбуланти од 15:00 до 19:00 сати др Даринка Kовачић.
У Амбуланти Игало од 7:00 до 14:00 сати ради др Росанда Бојичић, у Бијелој у исто вријеме др Иљана Даниловић и др Милица Тошић, а од 7:00 до 15:00 сати педијатар др Милена Пророчић

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here