Британски лист Индепендент укључио је Портонови на листу 12 очаравајућих мјеста за одмор на мору

Недавно је британски лист Индепендент одао признање Портоновом уврстивши га у листу од 12 очаравајућих мјеста за одмор на мору, што потврђују бројни посјетиоци и инвеститори.

Портонови се може похвалити низом погодности, што га чини дестинацијом која се истиче и због чега се нашао на овој листи мјеста погодних и за одмор са породицом.

Од невјероватне локације до широког спектра луксузних погодности, ево зашто се Портонови нашао на листи.

Локација на којој се може само позавидјети, Портонови се налази на мање од сат вожње од међународних аеродрома у Тивту и Дубровнику и надалеко је препознат као идеална дестинација за дуге викенде на јадранској обали.

Зато се, како наводе, сматра савршеном и као прилика за улагање и за изнајмљивање некретнина. Приватни хелиодром, најмодернија марина и први One&Only ризорт у Европи само су неке од предности овог насеља које пружају додатну удобност и сигурност.

Поред бројних паркова и чаробних вртова, Портонови има богату ресторанску и барску сцену, која нуди широк избор домаћих и интернационалих специјалитета. Унутар насеља, избор бутика је велики, а понуда се креће од локалних дизајнера до свјетски познатих брендова.

На крају, спортски ентузијасти и љубитељи рекреативних активности и фитнеса имају приступ врхунским теретанама, тениским теренима и отвореним базенима, као и Chenot Espace Wellness центру, гдје стручно особље нуди луксузне спа третмане.

ПР текст

1 COMMENT

  1. Raspitajte se koliko arhitekata i inženjera iz HN i CG su učestvovali u ovom projektu, pa će vam možda biti jasno zbog čega je svijet zadovoljan!

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here