Бокешки форум: Бјеже од избора и нечисте савјести

Грубо играње са законом и Уставом оних који на жалост кроје судбину свих и као главну занимацију имају тражење рупа у закону, обиће се поново о леђа грађанима, поручио је др Андрија Петковић, предсједник Бокешког форума.
-Изговори о потреби обједињавања избора и „релаксираној“ туристичкој сезони нису ништа друго него страх од воље грађана и увид у сва истраживања јавног мњења.
Туризам се не гради на одлагању избора него улагањем у инфраструктуру, прије свега Боке, које су бивше и садашње Владе опустошиле и ојадиле.
Да стварно желе да се баве изборном реформом, „законодавци“ би се довели к познанију права и објединили их 5.јуна. Не грађане Тивта и Будве читаве туристичке сезоне остављали у рукама принудних управа. Бавили би се могућношћу увођења отворених листа и омогућили свим дијеловима државе равноправну заступљеност у Парламенту. Прије свега Боки которској којој би дали статус посебне изборне јединице.
Ми у Бокешком Форуму понашаћемо се као да су избори 5.јуна не желећи да учествујемо у мутним радњама оних који у Тивту нит могу да саставе листу нит да прикупе потписе.
Страх је господо чудо, али ни он као ни грижа савјести не нестаје за пар мјесеци. За то је потребно више од времена које ипак нит пере нит лијечи све, наведено је у саопштењу Бокешког форума које потписује др Андрија Петковић.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here