Богат филмски програм у Дворани „Парк“

Филмски програм овог мјесеца у Дворани „Парк“ почеће пројекцијом остварења „Јоргновани“ у понедељак 18. марта у 19 и 21 сат.  Омиљени глумачки пар, Слобода Мићаловић и Иван Босиљчић, послије више од 15 година поново заједно на великом платну.

Урнебесно ново поглавље омиљене Dreamworks франшизе КУНГ ФУ ПАНДА 4 можете погледати у уторак, 19. марта у 18 сати.

Адаптација научно-фантастичног класика Френка Херберта и наставак великог биоскопског спектакла ДИНА 2 у уторак 19. марта у 20х.

Дан касније 20.03. у 18 сати биће приказана анимирана авантура за најмлађе филмољупце – ПРИЧА О ЧАРОБНОМ МАЧУ.

Од редитеља Јоргоса Лантимоса и продуценткиње Еме Стоун стиже невјероватна прича „ЈАДНА СТВОРЕЊА“ о фантастичном напретку младе жене. Филм ће бити приказан у  сриједу 20. марта у 20 сати.

У четвртак 28.03. у 18 сати „Куце у опери“ дио комичне авантуре смјештене у Метрополитен с почетка 20. вијека.

За љубитеље адреналина истог дана у 20 сати  стиже један од најувјерљивијих приказа аутомобилског ривалства које је тресло свијет – ТРКА ЗА СЛАВОМ.

Филм Сунце мамино, топла породична прича испричана из угла до ушију заљубљеног тинејџера који не бира средства како да дође до дјевојке у коју је заљубљен биће приказан у петак, 29. марта у 20 сати.

ЛЕСИ – Нова авантура стиже у суботу 30. марта у 18 сати, а два сата касније у 20 сати биографски филм настао према књизи Брока Јатеса “Enzo Ferrari – The Man and the Machine”. 

Цијена улазница за анимирани филм је 3€, а играни 4 еура.  Радно вријеме благајне: понедјељак – субота, 9 – 20 сати.  Информације и резервације: 068 851 031.

 

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here