Богат филмски програм до краја јануара

До краја јануара љубитеље седме умјетности очекује богат филмски програм у Херцег Новом.

Како је информисала уредница филмског програма у  Херцег Фесту Олга Вукмировић публику у Дворани парк очекују пројекције домаћих и анимираних филмова, као и најновијих блокбастера.

– Дуго очекивано остварење „Недеља“, филм који доноси причу о пјевачу народне музике Џеју Рамадановском, од најраније младости па све до великог успјеха који је остварио у регији као пјевач биће проказано 22, 23. и 24. јануара, казала је Вукмировић.

У наставку мјесеца херцегновска публика ће имати прилику да испрати најновија кинематографска остварења са нашег говорног подручја, Европе и свијета.

-На репертоару су се нашли дјечији филмови у част празника: „Крцко Орашчић и магична флаута“, „Медино божићно чудо“, „Маша и медвјед: још забавније, као и кантервилски дух“. За мало старије је ново остварење из ДЦ универзума: „Аквамен и изгубљено краљевство“ и романтична комедија „Само не ти“. Посебно смо поносни на претпремијеру филма нашег Новљанина Ивана Мариновића „Живи и здрави“ која је заказана за 30. јануар, казала је Вукмировић.

Цијене улазница за игране филмове је 4, а за анимиране 3 еура. Радно вријеме благајне у Дворани Парк је од понедљка до суботе од 9 до 20 сати.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here