Боћарски дерби који доноси неизвјесност

На зоговима екипе “Маини“ у Будви сутра вече (недеља, 22. мај) од 18:00 сати игра се дерби Првенства Црне Горе у боћању „Маини“ – „Мељине“.

Боћари „Мељина“, који су задржали су „костур“ прошлогодишње екипе, након три кола једини имају максималан учинак и ове године најављују борбу за титулу првака Црне Горе.

У овом првенству силно су се појачали и Будвани који имају, сматра се, најјаче „брзинце“, а и остали дио екипе је квалитетан, па се на Словенској плажи очекује веома неизвјестан и узбудљив меч. У екипи „Маини“ су Марино Милићевић, Марин Ћубела и Перо Ћубела – играч свјетске класе без пораза у дисциплинама појединац, прецизно и у пару, као и одлични турски интернационалац Алија Реџа у брзинском. Са друге стране за „Мељине“ играју Маркица Додиг (капитен), Миле Видовић, Марио Гранчић, Марко Гранчић, Михаило Ђуровић, Марко Јерчић, Марко и Трипо Луковић и Анте Дедић, који са саиграчима обећавају да неће устукнути против великих имена боћања у ривалском тиму.

Без обзира на резултат, сигурно је да ће у Будви побиједити боћање, што је и најважније за све љубитеље древне игре на зоговима у Црној Гори.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here