Бесплатна едукативна радионица “Бизнис логика и креација идеја” у Омладинском центру

Секретаријат за културу и образовање у сарадњи са НВО Центар за омладинску едукацију организује сутра (15.априла) едукативну радионицу „Бизнис логика и креација идеја” у Омладинском центру у Херцег Новом. Радионица ће бити одржана у оквиру пројекта Европска омладинска картица.

Из Секретаријата за културу и образовање позивају студенте и средњошколце да присуствују предавању, а пријаве за учешће обављају се путем формулара https://forms.gle/fsZNRJ7AfpcVXBzd7

Едукативну радионицу ће водити национална координаторка програма Social Impact Award (СИА), Јелена Каварић. Са полазницима ће разговарати о друштвеном предузетништву, као и о тренутно отвореном позиву за нови циклус Social Impact Award програма који је намијењен младима који имају бизнис идеју у складу са циљевима одрживог развоја.

Пројекат Европска омладинска картица (ЕYCA), реализује се у партнерству НВО Центар за омладинску едукацију и Министарства спорта и младих, а уз подршку и активно учешће Општине Херцег Нови, која на годишњем нивоу обезбјеђује бесплатну дистрибуцију ЕYЦА картица за све младе на територији локалне самоуправе, као и реализацију програма неформалне едукације у циљу јачања вјештина младих.

 

 

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here