“Албатрос” по форму и самопоуздање на припремама на Златибору

Одбојкашице „Албатроса“ улазе у завршну фазу припрема пред почетак нове сезоне. Послије рада у Херцег Новом, изабранице Бранке Обрадовић ће завршну фазу припрема пред почетак Супер лиге од сутра одрадити на Златибору.

И док се костур екипе полако склапа, секретар клуба Дарко Класић истиче да, након успјешно завршене претходне сезоне и трећег мјеста, његова екипа већ мјесец дана вриједно ради и припрема се за нову сезону.

-У клубу смо задовољни понашањем играчице на тренизима, па се надамо да ће се то касаније одразити и на резултате у првенству. Очекујем неизвјесну сезону. Ниједна утакмица неће бити лака. Ми смо ове сезоне доста промјенили ростер, неке играчице; Наталија Обрадовић, Андреа Драговић и Николина Лисичић и Марија Ћировић отишле су у САД, Таша  Трајковић у Ваљево и  Николина Лисичић у ОЖК „Херцег  Нови“. Довели смо оно што нам треба. То су : Теодора Јањушевић (примач), Ана Поповић (техничар) из Србије, Олга Павлиасхјук  (примач) и Арина Боико (либеро) из Украјине. Остаје Александра Шћекић, а умјесто Наталије Обрадовић нови капитен је Анђела Кукобат, подсјетио је Класић.

До почетка сезоне остало је 15 дана, циљ “Албатроса” је пласман на фајнал фор а, уколико им се укаже прилика за нешто покушаће да је искористе.

-Уз рад на Златибору одиграћемо утакмицу са тамошњом екипом „Златибора“. Овај боравак су нам омогућили Општина Херцег Нови и пријатељи из побратимске општине Чајетина. Драго ми је што је Херцег Нови постао град одбојке и повратком у Супер лигу сада јаког  „Херцег Новог“, наш град, ако не преузме примат, макар стаје “раме уз раме” Бару, који је до сада био центар одбојке у Црној Гори. Бићемо са комшијама који су жестоки ривали, ако ништа  друго  имамо једно гостовање мање, а то у овој беспарици није небитно, истакао је за портал  Радио-телевизије Херцег Нови Дарко Класић.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here