Абазовић и Антоловић: Бијела ће бити главна дестинација за ремонт јахти

Предсједник Владе Црне Горе др Дритан Абазовић разговарао је са представницима компаније „Адриатик 42“ о отварању Центра за ремонт, одржавање, поправљање и сервисирање суперјахти, инвестицији вриједној више десетина милиона еура.

Фото: Влада ЦГ – Дритан Абазовић и Раде Антоловић

Предсједник Управног одбора „Адриатик 42“, капетан др Раде Антоловић, упознао је премијера Абазовића са досадашњим активностима њихове компаније, укупном реализацијом и истакао је да је намјера „Адриатик 42“ да од некадашњег Бродоградилишта Бијела направе дестинацију свјетске класе за ту врсту услуге. Он је навео да ће њихова компанија позиционирати Бијелу међу главним локацијама за ремонт јахти у свијету, настојећи да обезбиједе поузданост и високе техничке стандарде за њихове клијенте.

Абазовић је нагласио да се радује реализацији инвестиције од више десетина милиона еура, отварању нових радних мјеста и новог хоризонта у промоцији Црне Горе као луксузне туристичке дестинације.

Фото: Влада ЦГ – Абазовић и Антоловић

-Врата Црне Горе су отворена за све инвеститоре и увијек се радујемо њиховом доласку. Имајући у виду географски положај, близину луксузних хотела у које долазе власници мега јахти и локалну традицију, Бијела је идеално мјесто за ову инвестицију, истакао је премијер Абазовић.

Предсједник Владе је назначио да правда и прогрес увијек иду руку под руку и да ће промоција Црне Горе као фер дестинације, уз јасну борбу Владе Црне Горе против корупције и криминала, дугорочно имати видљиве резултате, дајући инвеститорима сигурност у пословању.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here