Новљанима шампионски пехар и девет златних медаља на сајму туризма у Новом Саду

Туристичка организација Херцег Нови добитник је пехара 53. Међународног сајма туризма у Новом Саду, а хотелска и угоститељска пунуда награђени су са девет златних медаља за врхунски квалитет.

Награда Туристичкој организацији Херцег Нови додјељена је на Вечери шампиона Новосадског сајма за квалитет промотивне активности и допринос развоју туризма.

Велике златне медаље за врхунски квалитет припале су НВО Машкаре за организацију манифестације Каротрц у оквиру Празника мимозе, фарми маслина Мориц за агротуризам и групне обиласке фарме, винарији Кастел Савина за организацију приморске винарије и Градској кафани за врхунски квалитет услуге.

Газдинство Становчић добитник је златне медаље за оригиналност старе кужине овог домаћинства, за висок квалитет супериор соба златном медаљом је награђен хотел Лајтхаус, исто одличје заслужило је и домаћинство Радман за висок квалитет понуде. Најсјајнијим одличјем окићена је и коноба Ферал за висок квалитет услуге, а златну медаљу освојио је и DMP soap за колекцију гастро сувенира као дијела туристичке понуде.

Подсјећамо, и на претходном 52. сајму 2019. године у Новом Саду, Новљани су били успјешни, а пехар шампиона тада је освојила Општина Херцег Нови, док су градски фестивали и понуда награђени са осам златних медаља.

1 COMMENT

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here