Otvoreno novo posebno parkiralište na Savini

Novo privremeno parkiralište na Savini (kod školskog centra) danas je počelo sa radom. Parkiralište posjeduje savremenu parking opremu (samonaplate stanice) i video nadzor 24 časa.

Parkiralište Savina ima kapacitet  oko 50 vozila, a cijene  su prilagođene za sve kategorije korisnika (rezidenti, nerezendenti, turisti, građani i pravna lica), saopšteno je iz Parking servisa.

Mjesečna cijena povlašćene parking karte za stanare rezidente iznosi 30€ (1€ za 1 dan sa zagarantovanim parking mjestom), za stanare nerezidente je 50€ (cijena na opštim parkiralištma je 2,5€ dan u žutoj zoni), cijena dnevnog parkiranja je 6€ kao u žutoj zoni, a satnog parkiranja 0,80€.  Cijena za građane je 40€ i 50€ za pravna lica mjesečno.

Zahtjev za izdavanje mjesečne pretplate zajedno sa pratećom dokumentacijom i Dodatkom 1 predaju se u kancelarajima Društva (radnim danima od 7-17 i subotom od 8-13) na adresi Trg Maršala Tita 4.

DCIM100MEDIADJI_0011.JPG

Takođe, Zahtjev sa Dodatkom 1 mogu se popuniti elektronski (preuzimaju se sa sajtawww.parkinghn.me) i zajedno sa potrebnom dokumentacijom (navedenom u Zahtjevu) poslati na e-mail: parkinghn@t-com.me.

Plaćanje pretplate, po odobrenju iste, može se izvršiti i online preko našeg sajta, bez dolaska u kancelarije Društva(https://parkinghn.me/placanje-2/).

Svi korisnici, zainteresovani za mjesečnu pretplatu više informacija mogu dobiti putem sajta www.parkinghn.me, e-mail: parkinghn@t-com.me ili pozivom na broj: +382 31 324 127.

 Kako je ranije najavljeno, u sadnji i na incijativu uprave škole, Parking Servis je o svom trošku, izvršio adaptaciju školskog dvorišta, koje se u prethodnim godinama u toku ljetnje turističke sezone koristilo kao neuređeno parkiralište.

 

 

2 COMMENTS

  1. Sve pohvale za parking servis Još malo pa će početi naplaćivati po Mojdeźu i po Kamenom.
    Vašim savjesnim radom sezona nikad bolja.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here