Стонотенисерима Новог 11 медаља на Државном првенству за јуниоре

Јуниори СТК Нови на Првенству Црне Горе у Подгорици још једном су потврдили да су без премца у својој земљи. Екипа у саставу: Јакша Кривокапић, Милош и Ђорђе Раховић и Милан Вучетић, под руководством тренера Бранка Цубровића, освојила је све титуле у мушкој, а била је успјешна и у микс категорији, освојиши четири златне, четири сребрне и три бронзе медаље.

Првак Црне Горе у појединачној категорији је Јакша Кривокапић, друго мјесто је припало Милошу Раховићу, а бронзане медаље су освојили Ђорђе Раховић и Милан Вучетић.

У још једном новском финалу, у дублу, Кривокапић и Милош Раховић су прваци  побједивши Милана Вучетића и Ђорђа Раховића.

Преостале три медаље младићи екипе Нови су освојили у миксу. Кривокапић  са такмичарком из Подгорице, сребро Милош Раховић, а бронзу Ђорђе Раховић са ривалкама из СТК Будим из Берана.

После првенствених обавеза, за наредну седмицу, односно 3. и 4. јуна у Спортском центру Игало, СТК Нови организује традиционални прољећни турнир „Херцег Нови опен 2023“ за све категорије.

Најављено је учешће врхунских играча из региона и више европских земаља. Привлачан је и наградни фонд од  3000 еура што је за стонотенисерске прилике врло примамљиво.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here