Горан Бреговић у Херцег Новом за дочек Нове године

За разлику од претходних, ове године је већ познат извођач који ће наступити у новогодишњој ноћи у Херцег Новом. Локална туристичка организација потписала је уговор са Гораном Бреговићем, који ће са Бијелим дугметом и Оркестром за свадбе и сахране наступити 31. децембра у нашем граду.

Према ријечима члана Одбора Туристичке организације Јована Мићуновића преговори који трају 30-ак дана резултат су негодовања шире јавности од прошле године када није било организованог наступа пјевача.

-Прошле Нове године смо имали социјални програм, који није наишао на одобравање шире јавности, можда и са правом. Појавило се мишљење да би Херцег Нови као  туристички град морао да има организован дочек. Тиме смо се и руководили, покушали да нађемо што атрактивнијег извођача и мислим да је Горан Бреговић неко ко има тежину, који је широј јавности познат, наступа у свјетским метрополама и надамо се да је његов ангажман пун погодак, казао је Мићуновић.

Планирано је да програм траје три дана, а наступ у новогодишњој ноћи трајаће више од два сата, информише Мићуновић.

-Комплетна понуда Горана Бреговића трајаће два и по сата. Додао бих и да ће Општина за  1. јануар  ангажовати извођача, а планиран је и програм за дјецу 30. децембра. Надам се да ћемо за 15-ак дана имати комплетирану понуду, коју ћемо представити привреди и агенцијама, која би на вријеме објављена могла дати одличне резултате када је попуњеност у питању, рекао је он.

Дочек у новогодишњој ноћи у износу од 100 хиљада еура финансираће Туристичка организација, док ће извођача који ће наступити  1. јануара одабрати и финансирати Општина Херцег Нови.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here