Живковић: Обезбиједићемо политичку стабилност и бољи животни стандард

Парламентарни избори 2023

„Програмски циљ наше коалиције је да покренемо инвестициони замајац вриједан милијарду еура. Потребна нам је нова вриједност и економски напредак. Да бисмо то обезбиједили потребна нам је, прије свега, политички стабилна, одговорна и компетентна влада“, рекао је Данијел Живковић, носилац изборне листе “Заједно! За будућност која ти припада“ приликом обиласка Светог Стефана.

Са драгуља црногорске обале, Светог Стефана, он је поручио да се морају зауставити лоше праксе које су се десиле након промјене власти 30. августа 2020. године, када су протјеривани инвеститори из државе, те да је нужно покренути Црну Гору.

„Налазимо се на једном од тих локалитета – Светом Стефану, бисеру туристичке понуде Црне Горе. Управо су са овог мјеста протјерани инвеститори лошим, намјерним одлукама претходне двије извршне власти и наравно локалне власти које су изманипулисале дио грађана и грађанки Будве и Црне Горе, како би их ставили у службу протјеривање и растјеривање инвеститора“, казао је Живковић и додао.

„Умјесто конструктивног приступа имали смо прилике да видимо каква је штета нанијета економији Црне Горе „, истакао је в.д. предсједника ДПС-а.

Он је саопштио да коалиција на чијем је челу има план како да покрене Црну Гору.

„Ми за то имамо план. Посљедњи урадак или ПР премијера у техничком мандату, Дритана Абазовића, говори да је све рађено без икаквог плана, потпуно стихијски и да је са јасном намјером растјеран или отјеран инвеститор овдје који је уложио озбиљна средства у валоризацију овог значајног туристичког потенцијала.

Коалиција “Заједно! За будућност која ти припада“ има јасан план како да врати повјерење инвеститора, да на реално одрживим основама побољша животни стандард грађана. Ова коалиција нуди просперитет, политичку стабилност и што је најважније – бољи живот свим грађанкама и грађанима Црне Горе“, поручио је Данијел Живковић, носилац изборне листе “Заједно! За будућност која ти припада“.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here