Прољеће 2023: Сервисне информације

Претежно сунчано. У другом дијелу дана уз промјенљиву облачност, у континенаталним предјелима и планинском залеђу Боке, локално киша или краткотрајан пљусак праћен грмљавином. Вјетар слаб до умјерен, промјенљивог смјера. Највиша дневна температура ваздуха од 17 до 27 степени.

ЦЕДИС

Због планираних радова на мрежи од 8:00 до 19:00 сати, без струје ће бити насеља у Зеленици: Сасовићи, Пресјека, Опачица, Кућанско Поље, Аврамовићи, Ногуловићи, Накићеновићи и Марићи.

АУТОБУСКА СТАНИЦА

Нема кашњења на главној аутобуској станици, до 7:30 су стигли Руле турс из Скопља, Озлем из Лесковца и Банбус из Београда. До 10:30 очекују Ласту и Јадран експрес из Београда, Божур и Ленс из Суботице, Блу лајн из Новог Сада, Ниш експрес из Ниша и Јадран експрес из Загреба.

Довољно је полазака ка земљама региона, а карту је потребно резервисати неколико дана раније. Више информација могуће је добити на 031 321 225 и 069 017 100 (Viber, WhatsApp), или путем портала www.autobuskahercegnovi.com

АЕРОДРОМИ ЦРНЕ ГОРЕ

Са тиватског аеродрома је планирано осам летова, од тога четири ка Београду и по један ка Бечу, Истанбулу, Тел Авиву и Хелсинкију. Са подгоричког данас 14 полазака, за сада нема кашњења у реду летења.

Детаљније информације могуће је добити путем телефона – 032 670 930 (Тиват); 020 444 244 и 19880 (Подгорица).

ЖЕЉЕЗНИЦА ЦРНЕ ГОРЕ

Почела је продаја возних карата за међународне возове на релацији Бар – Београд за љетњу сезону која ће почети 17. јуна. Локални возови саобраћају редовно и свакодневно, шест је полазака из Бара за Подгорицу и три су ка Бијелом Пољу.

Информације о кретању возова могуће је добити путем вибер поруке на број телефона: 068/441-212, радним данима од 7:00 до 15:00 сати, или путем сајта ЖЦГ: www.zcg-prevoz.me

АМСЦГ

Саобраћај се одвија по претежно сувим коловозима. Дуж клисура и усјека могућа је појава ситнијих одрона. На дионицама гдје се изводе радови саобраћа се уз измијењен режим вожње. Савјетујемо опрезну вожњу на свим путним правцима и поштовање правила саобраћаја.

Због извођења асфалтерских радова на магистралном путу Сутоморе-Бар данас и сутра ће доћи доћи ће до промјене режима саобраћаја са двосмјерног на једносмјерни на мјесту извођења радова.

Детаљније информације могуће је добити путем телефона 020 234 999 и 19807.

Возите полако и опрезно, срећан пут!

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here