Искористите прилику да уз Туристички кредит НЛБ Банке вашу понуда буде као са разгледнице

Један мајски дан може донијети скијање на падинама Бјеласице и прве сусрете са водама Јадранског мора. Разнолике плаже на југу и јединствена, нетакнута природа на сјеверу јесу контраст у Црној Гори који привлачи све већи број туриста из године у годину. 

Уколико се посјетиоци у овом периоду нађу у Црној Гори врло је могуће да у истом дану осјете чари сјеверне Црне Горе и дух Медитерана. Црна Гора као еколошка држава и њени становници своју туристичку понуду треба да креирају чувајући традицију и његујући све вриједности одрживог развоја. Нетакнута природа и плаветнило Јадрана којима се Црна Гора поноси и позива на уживање у дивљој љепоти могу остати постојани само ако буду пажљиво чувани. 

Као банка која у својој стратегији има уткане принципе одрживог развоја а наслањајући се на вриједности окружења у којем послујемо, припремили смо сепијалну понуду за туристички кредит за све вас који дочекујете и испраћате туристе широм Црне Горе.

Кредит је обухватио комбиновану каматну стопу са којом клијент добија фиксну камату, за првих 5 година, а након тога наставља да плаћа по варијабилној, или може наставити са отплатом кредита по фиксној каматној стопи која у том тренутку буде актуелна, бесплатну накнаду за обраду кредита, коју можете искористити до 30. 04. 2023. године као и могућност сезонске отплате, или отплате у једнаким ратама. 

 Повољности овог кредита пандан су могућностима које се пружају за све оне који туристичку понуду Црне Горе обогаћују новим садржајима. Било да је ријеч о уградњи соларних панела на објектима за смјештај туриста, куповини кајака којима ће рафтинг најдубљим кањоном у Европи имати посебну драж, реновирању смјештаја, рестаурацији бродића за јутарња крстарења, опреми ресторана за кушање националних јела или пак куповини бицикала и електричних тротинета како би гостима омогућили да дођу до најскривенијих мјеста између планина и мора…бескрајно је пуно могућности које, уз туристички кредит, постају лако оствариве. 

НЛБ Банка пажљиво ослушкује потребе својих клијената и на основу њих креира различите понуде. Уз повољности туристичког кредита и заједничким напорима можемо учинити нашу туристичку понуду посебном, базирајући се на вриједностима и принципима које његујемо. Посјетите најближу пословницу или аплицирајте онлајн и учините да госте сачека понуда као са разгледнице а вас издвоји пажња и посвећеност, брига о заштити окружења као и труд уложен у очување наслеђа а праћење трендова.  

ПР текст

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here