Прољеће 2023: Сервисне информације

У јужним и централним предјелима сунчано, на сјеверу нешто више облака, а током јутра понегдје по котлинама могућа магла. Вјетар углавном слаб до умјерен, у јужним предјелима промјенљивог смјера, а на сјеверу западни и сјеверозападни. Највиша дневна температура ваздуха од 3 до 15 степени.

СТРУЈА

Данас нема најављених искључења са електроенергетске мреже, а за сутра је најављено да ће радници ЦЕДИС – а наставити радове због чега струју неће имати од 8:00 до 15:00 сати потрошачи у сервисној зони у Игалу.

АУТОБУСКА СТАНИЦА

Нема кашњења на главној аутобуској станици, довољно је полазака ка земљама у региону. Локални и међуградски саобраћај се одвијају по реду вожње.

Више информација могуће је добити на 031 321 225 и 069 017 100 (Viber, WhatsApp), или путем портала www.autobuskahercegnovi.com.

АЕРОДРОМИ ЦРНЕ ГОРЕ

Од 11:00 сати до 18:20 са тиватског аеродрома реализоваће шест летова – четири ка Београду, по један ка Истанбулу и Хелсинкију. Са подгоричког аеродрома јутрос касни у полијетању 50 минута авион ка Бечу, реализован је јутарњи лет ка Београду слиједе и ка Истанбулу, Београду, Бечу, Љубљани и Кракову.

ИЗМЈЕНА РЕЖИМА САОБРАЋАЈА

Ради несметаног и безбједног извођења радова на изградњи канализационе мреже Кутско поље, у циљу заштите водоизворишта Опачица, до 15. априла биће забрањен саобраћај за сва возила дијелом Зеленике, од зграде “Старо кино” до раскрснице код Дома пензионера.

АМСЦГ

Возаче очекују суви коловози и добра видљивост. Дуж клисура и усјека могући су ситнији одрони.

На линији Каменари-Лепетане трајекти саобраћају од 06.00 до 22.000 сата за све врсте возила, а од 22.00 до 06.00 трајект ће превозити само мања путничка возила.

Интензитет саобраћаја је умјерен на путевима ван градских средина.

У протекла 24 сата на путевима у земљи догодило се 14 саобраћајних незгода у којима је једна особа нажалост погинула, а три су задобиле лакше повреде.

Детаљније позивом на број 19807.

Возите полако и пажљиво, срећан пут!

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here