Даниловић: Другог априла бијемо битку за слободу

Предсједнички избори-Политички маркетинг

Из Уједињене ЦГ осврнули су се на изјаву предсједничког кандидата Мила Ђукановића сда ДПС није допустио тадашњој опозицији да избрише дијаспору из бирачког списка и да „зна гдје су џепови подршке на које рачуна у другом кругу“?

Замислите како жалосни предсједник ЦГ у два мандата види човјека, људе, матицу и дијаспору. То су за њега људи из џепова, а он му дође експерт за џеповање – џепарош без премца. Људи, 2. априла бијемо битку за слободу.  Јадни су изговори да Милатовић није ово или оно, да није довољно наш или се сумња да би за коју годину и деценију могао…Нема мјеста тој врсти сумњичења. Не знамо шта ће бити сјутра али знамо да не обурдамо ли Ђукановића једном за свагда, борићемо зе за ваздух и живјету у страху од биједне политике прогона и крвавог лоповлука. Дужни смо да подржимо Милатовића и једном за свагда истресемо џепове кључном узурпатору слободе. Тек с његовим падом почиње да се уздиже обичан човјек и она Црна Гора коју до краја нисмо дали ни једном џепарошу. И да се разумијемо; није ово борба са нашом дијаспором, са људима које је унесрећила Ђукановићева џеп држава, а усрећило неко богато европско друштво. Ово је борба за самопоштовање, за Устав који неће бити лажно слово лажних уставописаца, за законе који су изнад сваког појединца, за ваздух који се дише пуним плућима, за мир и разумијевање, за Државу која ће нас поштовати и којој ћемо вратити поштовање. Ми остајемо овдје, а битка се наставља, казао је предсједник Уједињене ЦГ Горан Даниловић.

Једном побједом нећемо промијенити све, али хоћемо Њега, хоћемо и себе предуго ућутане и уплашене.Људи, идемо да оперемо лице и наличје Црне Горе. Идемо да га обурдамо онако како је он обурдавао нашу земљу, њену историју и културу. Слобода или ништа, саопштено је из Уједињене.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here