Јован Радуловић: Воли своје, цијени туђе

Предсједнички избори – Политички маркетинг

Предсједнички кандидат Јован Радуловић Јоџир поручује у саопштењу да унутрашње политике у Црној Гори неће бити док грађани не буду радили за заједнички грб и заставу и пјевали једну химну.

„Каква несретна унутрашња политика, гдје нико никога очима не може видјети? Oчи повадисмо једни другима. То не постоји док сви не будемо радили за наш грб и заставу и једну химну пјевали“ –  поручује он.

Политичарима је поручио да престану са подјелама и свађањима унутар народа, те да воле своју земљу.

„Сви ми који овдје живимо остаћемо задовијек! Како год се изјашњавали! Чим се ви престанете бавити подјелама, ми ћемо се измирити. Брат са братом, комшија са комшијом, кум са кумом. Воли своје, цијени туђе! – поручује Радуловић.

Истиче да није нормално да сваки дан почиње препиркама ко је за кога гласао, коју заставу воли и за кога навија мимо своје земље.

„Што се мене тиче ово ће бити предмет у основном образовању. Нагрдисмо и себе и дјецу. Немамо економије, живимо од нерада и политике, којом се баве сви експерти овога свијета, а на сваком кораку упадамо у шахту. На све нам се одражава ова брука васколика, од школе, преко болнице до амфитеатра и радне заједнице. Послушајте Јоџија: воли своје, поштуј туђе“ – закључује у саопштењу Јован Радуловић. 

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here