Вуксановић Станковић: Плав ће подржати аутентичног кандидата грађанске и европске Црне Горе

Предсједнички избори – Политички маркетинг

“Због вишедеценијске борбе партије коју предстсвљам за грађанске и европске вриједности који чине основу суживота овога краја увјерена сам да ће ми грађани Плава пружити увјерљиву подршку на предсједничким изборима” – навела је Драгиња Вуксановић Станковић на промоцији у Плаву.

“Задовољство ми је што сам опет посјетила општину Плав и имала прилику да разговарам са грађанкама и грађанима. Политичари често умишљени својом „величином“ заборављају на потребе и проблеме са којима се грађани суочавају, а врло често је довољно само доћи и разговарати са људима” – истакла је канидаткиња за предсједницу.

“Општина Плав, је по мом суду, неправедно запостављена, а Плављанке и Плављани који су још на референдуму 2006. показали своју љубав према Црној Гори заслужују много више и много боље, посебно од нас који се бавимо политиком. Грађани Плава су то доказали, а дијаспора која је игром разних околности, расута по свијету и дан данас у огромној мјери помаже не само Плав – већ и цијелу Црну Гору у сваком моменту када је то потребно” – казала је Вуксановић Станковић.

“Разговарала сам и са предсједником Општине Плав Нихадом Цановићем о шансама за валоризацију огромних потенцијала који могу ставити ову општину у врх туристичке и привредне понуде у Црној Гори” навела је Вуксановић Станковић.

“Задовољство ми је што је моја предсједничка кандидатура наишла на широку подршку Плављана и Плављанки, што мени даје додатан вјетар у леђа да наставим борбу за равноправан положај жена, праведно друштво социјалне правде и равномјеран развој свих општина у Црној Гори”

“Као будућа Предсједница ћу на сваки могући начин допринијети стабилности наше једине домовине и очувању њеног антифашистичког, грађанског и секуларног карактера као неуништивих темеља Црне Горе” – закључила је кандитаткиња за предсједницу Драгиња Вуксановић Станковић.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here