Бечић: Циљ изградња боље будућности за све нас

Предједнички избори-Политички маркетинг

У препуној сали Евент центра Exclusive у Никшићу, уз присуство преко хиљаду Никшићана, одржана је побједничка Конвенција предсједничког кандидата Алексе Бечића.

-Данас стојим пред вама као кандидат за предсједника Црне Горе, свјестан одговорности коју ова функција носи и увјерен у снагу коју имамо када смо уједињени око заједничког циља – изградње боље будућности за све нас.

Бечић је нагласио да то неће бити тешко ако се окренемо будућности и истовремено извучемо поуке из прошлости, јер као држава бићемо успјешни само ако изградимо мостове међу људима умјесто зидова међу нацијама, као појединци бићемо успјешни ако изградимо мостове повјерења међу собом умјесто да подижемо зидове сумње и неповјерења.

Никшићанима је обећао да је спреман да слуша проблеме и потребе грађана, али да није спреман да се придружи онима који су 35 година били на власти, који су уништили економију, опљачкали земљу, који су прогањали људе Црне Горе.

Навео је да његов противкандидат себе назива патриотом, али да је за њега мјера патриотизма била уништавање привреде, распродаја имовине, задуживање земље и претварање природних ресурса у приватна добра његових пријатеља и тајкуна.

Бечић је истакао да је већину пристојних и образованих грађана Црне Горе благостање које је осјетио господин Ђукановић заобишло, јер је то благостање селективно, поручујући да се он бори за државу благостања за све, а не само за неке, који лојалношћу владајућој партији купују дозволу да могу да је пљачкају.

-Изборићемо се заједно, јер као што је једном један мудар човјек рекао, „Вријеме не лијечи све, али лијечи највише. Ако неки бол траје и после толико година, то не значи да се времена нису промијенила, већ да су се промијениле неке друге ствари. Неко је изгубио част, неко памет, неко врлину. А, неко сво троје. Зато сматрам да је паметно гласати часно, да Црна Гора побиједи!”

Осим Бечића на Конвенцији су говорили посланик Момо Копривица, универзитетски професор Мирослав Додеровић, др Нада Кривокапић, шефица Клуба одборника и функционерка Групе грађана ‘’Не дамо Никшић’’ и спортски тренер Дејан Ивановић. КО

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here