Дерби зачеља на Солилима без побједника

Дерби зачеља 21. кола Друге фудбалске лиге  на Солилима Игало-Зета завршен је без побједника 1:1. После блиједог издања у првом  полуврему све што је било вриједно на утакмици десило се у другом  полувремену.

Тек што је кренуо наставак голман гостију Александар Караџић је срушио најбољег актера данашњег  сусрета Андрију Вујичића и искусни Алекса Мараш је био сигуран са пенала у 47 минуту. У 82 минуту Мараш је сам пред голом гостију али у изгледној  прилици био  је непрецизан.

Три минута касније стигла је  казна.  После слободног ударца са неки 40 метара интернационалац из Србије Кристијан Филиповић уз помоћ голмана Александра Кулиновића постигао гол за нерјешен резултат. До краја су домаћи покушали  да постигну гол, али  без успјеха. У финишу утакмице Игало је остало без пожртвованог Аргентинца Кордобе који се после судара главама са противником теже повриједио и завршио у болници.

На утакмици спроведена и хуманитарна акција помоћи за тешко обољелу Снежану Кривокапић-Радовић која је  прије девет година била секретарица ФК  Игало.

Остали резултати 21 кола: Отрант Олимпик –Бокељ 1:1, Беране-Подгорица 0:0,Младост ДГ-Ком  3:1.У овом колу је била слободна екипа Грбља.

Табела: Беране  32,Бокељ 31, Ком 30,  Подгорица 29, Младост ДГ 26,  Грбаљ 22, Зета 21, Игало 20, Отрант Олимпик 15 бодова.

У 22. колу 18 марта играју: Подгорица –Игало, Бокељ-Граљ, Ком-Беране, Отрант Олимпик-Младост ДГ. У овом колу  слободна је екипа Зете.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here