Напад на Милатовића осудили из већине партија

Предсједнички избори – Политички маркетинг

Напад на предсједничког кандидата Европе сад, Јакова Милатовића на Цетињу осудили су из већине партија.

Предсједнички кандидат Демократске Црне Горе, Алекса Бечић најоштрије осуђује напад и покушај онемогућавања одржавања политичког скупа колеге Милатовића и све сличне изливе нетрпељивости односно политике прошлости која доживљава поразе на сваком кораку.

-Будућност припада политикама толеранције, уважавања, заједништва, економског и моралног напретка нашег друштва. Сигуран сам да је то жеља грађана Цетиња и Црне Горе, поручио је Бечић.

И из ГП УРА осуђују напад на предсједничког кандидата Јакова Милатовића  као и раније пријетње на друштвеним мрежама упућене другим предсједничким кандидатима.

-Екстремизам није одлика већинске Црне Горе нити ће то бити. Надлежне државне органе позивамо да истраже случајеве и процесуирају одговорне.  Упркос екстремистичким политикама и групама које ће на крају и сасвим бити поражени, Црна Гора остаје демократско и грађанско друштво у којем нема мјеста подјелама, мржњи и нетрпељивости, наводе из ГП УРА.

Напад су осудили из Демохришћанске странке која је дала подршку предсједничком кандидату Европе сад, Јакову Милатовићу.

-Напад на најозбиљнијег претендента на предсједничку функцију, на Цетињу, је само показатељ са колико жара Мило Ђукановић брани своју последњу одступницу. Уколико задржи предсједничку фотељу, онда би се могло штошта поново организовати и вратити на старе режимске стазе са корумпираним институцијама, организованим криминалним групама, Миловим обијесним тајкунима и наравно васкрслим ДПС-ом. Уколико се неки Јаков усуди да освоји који проценат више народне воље, утолико се руши и последња нада да ће се обновити Милова приватна држава, наводе из ДХС. 

Напад на Милатовића осудили су из ДФ-а и СНП-а.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here