Bečić: Ujedinimo se oko onoga što jesmo i gradimo zajedničku budućnost

Predsjednički izbori – Politički marketing

Predsjednički kandidat Aleksa Bečić u okviru svoje pobjedničke kampanje posjetio je Kotor. Bečića je u Kotoru dočekao predsjednik opštine Vladimir Jokić i mještani.

– Važno je da ne dopustimo da nas podijele i razdvoje, da ne dopustimo da nam se nametnu tuđe ideje i interesi, da ne dozvolimo da proganjaju našu kulturu, tradiciju i istoriju, da ne dozvolimo da diraju naše nasljeđe, to je duša naše zemlje, duša našeg naroda i to mora biti dio karaktera budućeg predsjednika, kazao je Bečić tokom posjete Kotoru.

Kako je istakao, niko to ne može postići sam i potrebna je podrška i zajedništvo.

– Ja ću biti takav predsjednik, ali ja ne mogu to uraditi sam. Niko ne može sam, pa ni onaj koji nas je sam uništavao. Trebate mi, treba mi vaša podrška, vaša mudrost i vaša hrabrost. Treba mi vaša čast i vaš integritet, da ih ugradim u temelje predsjedničke institucije, istakao je Bečić.

On je pozvao građane na jedinstvo i da zajedno grade pobjedu na ovim izborima.

– Pozivam Vas da se ujedinimo oko onoga što jesmo. Vas pozivam, a sve one koji su se poslije 30 godina sjetili pomirenja, prozivam, na čast, pravdu i poštenje. Neka ono što njih spotiče bude kamen na kome se mi ujedinjujemo. Neka umjesto podjela i mržnje gradimo budućnost na onome što nas spaja i čini ponosnim ljudima Crne Gore, naglašava Bečić.

– Uvjeren sam da nakon trijumfa na predsjedničkim izborima okrećemo novu, svjetliju stranicu crnogorske istorije, a ja ću kao predsjednik svih građana doći da sa Bokeljima proslavim pobjedu, zaključio je Bečić.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here