Ђукановић: Били смо оаза стабилности а данас рак – рана Европе, агонију што прије прекинути

Предсједнички избори – Политички маркетинг

“Није природно да Пива с таквом историјом и са толико умних и учених људи широм Црне Горе, екс-Југославије и свијета буде на репу догађаја у Црној Гори. Морамо се потрудити да и на том плану ствари вратимо у поредак, али хајдемо један по један циљ. Урадимо 19. марта оно што треба, урадићемо након тога да Црна Гора побиједи на парламентарним изборима, а да се онда заједно позабавимо добром и просперитетом Пиве и Пивљана”, поручио је синоћ Мило Ђукановић са трибине у Плужинама. 

У сусрет предсједничким изборима, предсједник ДПС и предсједник државе Мило Ђукановић је у Центру за културу у Плужинама казао да успјех на предсједничким значи успјех на парламентарним изборима, те да се након тога ДПС заједно са коалиционим партнерима враћа у владу, а Црна Гора у нормалност.

Ђукановић је потом указао да смо током ове двије и по године присуствовали покушају политичких опонената да манипулацијама представе као политику која нуди нешто ново.

“Манипулације су се углавном кретале на три теме. Прва је била да затичу спржену земљу, казао је он.

Као другу манипулацију је навео да је претходна власт криминализована, да су људи на челу са њим, починили какав тежак криминал и да их треба због тога санкционисати, осудити, утамничити, те да се полазило и до оних најтежих предлога да треба забранити рад Демократске партије социјалиста.

“Све то скупа је заправо само свједочило тешким комплексима. То су људи који су врло негдје дубоко свјесни своје неконкурентности, недораслости, неспособности. Чинили су најтеже неправде. Да није ничег другог, до овог што је тако очигледно у великим системима какав је Електропривреда, Рудник угља, Цедис итд… Ни о коме нијесу бринули до о свом бирачком тијелу трпајући што више људи у та предузећа, не марећи о њиховој одрживости, заборављајући да ће на тај начин та предузећа изгубити тло под ногама“, рекао је између осталог Ђукановић, а као трећу манипулацију навео је да је то „наводно угрожено српство“.

.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here