Лара Ковачевић државна првакиња из енглеског језика, Зорица Кнежевић бронзана из француског

Ученица четвртог разреда Гимназије СМШ „Иван Горан Ковачић“ Лара Ковачевић освојила је прво мјесто на државном такмичењу из енглеског језика. Њена менторка је професорица Аница Радан. Треће мјесто у знању француског језика освојила је ученица Зорица Кнежевић, такође матуранткиња Гимназије, а њена менторка је професорица Споменка Мишељић.

У веома тешкој конкуренцији, ученик трећег разреда Гимназије Сава Хутер освојио је 4. мјесто у знању из математике за трећи и четврти разред, што је изузетан успјех. Његов ментор је професор Гојко Ђурђевић.

У категорији енглески језик I и II за средњошколце, 4. мјесто освојила је ученица Гимназије Дуња Вучуровић, а њена менторка је професорица Александра Кречковић.

Пета у држави по знању из италијанског језика III и IV је гимназијалка Анђела Поповић, а њена менторка је професорица Јелена Стаменовић.

Матурант Гимназије, Андреј Воучко освојио је 6. мјесто у знању из енглеског језика уз менторство професорице Анице Радан.

Ученик деветог разреда ОШ „Илија Кишић“, Михаило Пушара, освојио је 5. мјесто у знању из физике на државном такмичењу, али у овој категорији нико није освојио ни прво ни треће мјесто. Његов ментор је професорица Мира Црногорац.

Ученица ОШ „Милан Вуковић“ Марија Раичевић, освојила је 5. мјесто у знању из француског језика, ментор је професорица Мирела Ћировић.

Шести у држави у знању из енглеског језика је Иван Меденица ученик ОШ „Илија Кишић“, а менторка је професорица Наташа Вукићевић.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here