Новска листа подржала Јакова Милатовића на предсједничким изборима

Поводом подршке предсједничком кандидату Јакову Милатовићу, из Новске листе упутили су саопштење.

– Новска Листа, једна од најдуговјечнијих независних политичких структура у Црној Гори, која представља појединачно највећу групацију у Скупштини Херцег Новог, подржала је Јакова Милатовића на предсједничким изборима који ће се одржати 19. марта.

Кандидатура Јакова Милатовића и програмске смјернице Покрета Европа Сад у потпуности су у складу са програмом Новске Листе, те визијом модерне децентрализоване државе, сачињене од јаких локалних заједница. Сматрамо да је за уједињење, економски и друштвени напредак Црне Горе, те унапријеђење имиџа у свијету, потребан млад и храбар политичар, неукаљане прошлости и прогресивног размишљања. Чињеница је да ће то на овим изборима бити једино Јаков Милатовић, и стога има нашу пуну подршку.

Новска Листа сматра да избором Јакова Милатовића за предсједника, Црна Гора улази у нову еру, у којој ће доминирати економска питања и наставак политике подизања стандарда грађана. Избором Јакова Милатовића, задаће се коначни ударац вишедеценијској политици подјела и тајкунских приватизација, која је уништила економију државе, а нарочито градова попут Херцег Новог.

Избор Јакова Милатовића представља темељ новог друштва у којем ће се чути и уважити гласови локалних заједница и у којем ће доминирати знање и струка, а не политичка припадност. Пут ка остварењу коначног циља биће дуг и мукотрпан, али смо увјерени да ће први корак бити направљен управо 19. марта, гласом за Јакова, као јединим гласом који може побиједити политику прошлости – наводе у саопштењу из Новске листе.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here