Вриједна донација Дјечјем дому „Младост“

Запослени и менаџмент компаније Luštica Development настављају добру праксу друштвено одговорног дјеловања

Вриједном донацијом ЈУ Дјечји дом „Младост˝– Бијела, деведесет четири штићеника је добило нове сетове за спавање – јастук, јорган и постељину. У склопу ове донације је реализована и куповина 10 нових уградних плакара, као и три машине за сушење веша – ово је била листа потрепштина од стране управе Дјечјег дома. Запослени и менаџмент компаније Luštica Development, нису само уложили новац, већ и своје вријеме у креирању својеврсног дјечјег „Luštica Bay искуства“, интерактивне и едукативно-забавне једнодневне агенде. Мали гости су том приликом уживали у шетњи дуж променаде Luštica Bay, забави унутар играонице Хотела The Chedi и едукативно-креативним радионицама у Дјечјем клубу, као и позоришној представи. На завршетку ове посјете је био приређен заједнички ручак у хотелу The Chedi Luštica Bay, који су били партнери у креирању овог дана на дестинацији.

Директорка за људске ресурсе у компанији Luštica Development, Олга Радовић, најавила је нове заједничке пројекте.

„Друштвено-одговорно дјеловање је дио пословне културе компаније Luštica Development – акцентујем хуманост свих чланова тима, који су својим доприносом, креативним идејама, пословним контактима и временом, активни учесници у доприносу локалној заједници. Планирамо заједничке пројекте у образовање и радно искуство младих људи, као најбоље инвестиције за будућност.

На вриједној донацији је захвалила директорка ЈУ Дјечји дом „Младост“ Бијела, Марела Савић.

– Luštica Development је вриједан донатор и партнер наше институције – захваљујем се на донацији и креирању квалитетније свакодневице наших штићеника, али и подршци у планирању њихове будућности, додала је Савић.

Подршка Luštice Bay педагошком раду ове институције се успјешно реализује, годинама уназад – новчана донација у износу цјелокупне вриједности котизације за учешће у кошаркашком и ватерполо кампу, који је организован у склопу програма „Тренирај као шампион“ уз менторство кошаркаша Влада Дивца и ватерполиста Вјекослава Пасковића и Дамјана Даниловића, преусмјерена је за адресу ове институције. Такође, програм Luštice Bay за младе шампионе током протекле двије године је стекао велику популарност, као вид подршке развоју младих у бављењу спортом, уједно као дио визије компаније о промовисању здравог начина живота.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here