Због „Празника мимозе“ вечерас ће трајект саобраћати цијелу ноћ

Трајект Василије

Трајект на линији Каменари – Лепетане вечерас ће саобраћати током цијеле ноћи иако је из АМСЦГ саопштено да неће од од 22 сата до шест ујутро. Из ЈП Морског добра саопштавају да је таква одлука донијета због „Дана мимозе“ у Херцег Новом. Од недјеље, 19. фебруара трајект неће саобраћати у наведеном термину.

Превоз путничких возила и путника биће бесплатан до успостављања саобраћаја у пуном капацитету. Превоз трајектом није могућ за теретна возила и аутобусе, који се преусмјеравају на пут Бококоторским заливом.

На линији Каменаре – Лепетане тренутно саобраћа само трајект „Василије“, који је привредно друштво Брив Констракшен из Котора уступило Морском добру на коришћење.

Из Морског добра су позвали запослене у „Поморском саобраћају“, који су ангажовани за обављање дјелатности поморског и приобалног превоза путника, да пријаве за радно ангажовање у том јавном предузећу. Пријаве се, наводе, могу поднијети од понедјељка, 20. фебруара, непосредно на архиви јавног предузећа или на имејл адресу: jpmdcg@t-com.me.

-Јавно предузеће за управљање морским добром Црне Горе се овим путем захваљује свим корисницима трајектног превоза на линији Каменари-Лепетане на исказаном стрпљену и обавјештава их да ће у року до 45 дана, који је утврђен закључком Владе Црне Горе, успоставити одрживо и функционално одвијање превоза путника и возила на овој трајектној линији, закључује се у саопштењу.

1 COMMENT

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here