Разбојник пиштољем повриједио продавачицу у киоску и отео новац

Киоск Тoбако прес у Игалу, у близини хотела Лајтхаус био је на мети разбојничког напада, а том приликом продавачица Љ. М. задобила је теже повреде главе и украдено јој је осам хиљада еура личног новца.

Како Љ. М. прича за РТХН, мушкарац са фантомком је кроз прозор киоска у њу уперио пиштољ и тражио новац.

– Врата киоска била су закључана, ролетна спуштена на пола, али он је успио да се до пола тијела увуче кроз прозор. Пазар је био у каси, а он је покушао да отме торбу коју сам држала. Овроила сам врата и покушала да побјегнем. Вјетроватно је претпоставио да сам пазар ставила у торбу и кренуо је за мном. Напао ме, изударао пиштољем и отео торбу. Вриштала сам, па су изашле жене из оближње продавнице и позвале полицију – прича она.

Након напада пребачена је у Болницу Мељине, гдје су јој санирали ране, а затим је послата у Рисан због прелома руке. На глави има седам шавова.

Наводи да је у торби имала осам хиљада еура, које је намјеравала да наредног дана положи у банку, а пазар, који је остао у каси није отуђен.

Из Центра безбједности Херцег Нови потврдили су за РТХН да се напад догодио 25. јануара у вечерњим сатима. Том приликом, како наводе, непознати мушкарац је употребом физичке снаге и предмета налик пиштољу од продавачице отео торбу у којој су се налазиле личне ствари и новац.

По добијеној пријави успостављена је блокада града, а предузете су и остале мјере и радње у извиђају, које су и настављене у циљу проналаска починиоца овог кривичног дјела.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here