У просторијама ПВК Јадран приређен новогодишњи коктел

У трофејној сали ПВК Јадран на Шкверу синоћ је одржан новогодишњи коктел. Поред чланова и симпатизера Јадрана коктелу су присуствовале званице из привредног и друштвеног живота и представници општине.

Директор Јадрана Милош Мрачевић истакао је да је Јадран клуб са традицијом дугом 100 година, те да је у том периоду урађено доста.

-Практично није било нити једне године од давне 1922. да клуб није био најбољи или међу најбољим спортских колективима у Боки, а стицао је име у земљи и Европи. Поред задовољавајућих резултата у домаћим такмичењима гдје су освојени Првенство и прије пар дана Куп, Ову годину памтићемо и као годину јубилеја клуба и обиљежено је 100 година рада и изврсних резултата, али и због чињенице да су први пут у историји клуба, Јадран и његови пливачи и ватерполисти свих 365 дана радили на свом базену, јер су постављањем балона створени услови за свакодневни рад на култном мјесту који се зове Шквер. Такође, вијек рада клуба обавезује, али и даје подстрек за даљи напредак, казао је Милош Мрачевић.

Присутнима се обратио и недавно изабрани предсједник клуба Боро Лучић који је изразио задовољство што је Јадран освојио Куп и наставио резултатски континуитет.

-Веома сам захвалан на цјелокупној подршци коју дајете клубу у свакој прилици. Надам се да ћемо наставити још боље радимо, да се боримо за нове трофеје и у следећој години као и до сада и да ће наш Јадран да буде још бољи, рекао је Боро Лучић.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here