„Мото Дједа Мразеви“ у недељу стижу у Дјечји дом „Младост“

Ближе се новогодишњи и божићни празници – вријеме даривања и лијепих жеља. И ове године ће малишани у Дјечјем дому „Младост“ у Бијелој имати прилику да се друже са својим старим другарима – „Мото Дједа Мразевима“. Умјесто у суботу, како је било планирано, због лошег времена ће традиционална хуманитарна акција бити организована у недељу, 18. децембра, а долазак у Херцег Нови је планиран око 12:00 сати.

Биће то 13. акција бајкера доброг срца, коју организује удружење „No limit bikers“ из Подгорице, а окупља мото клубове широм Црне Горе. Од првог дана акцију подржавају чланови херцегновског мото клуба MC „Cruiser“ који, осим новчане донације, организују дочек и послужење за све учеснике. Захваљујући уплатама клубова, моториста, привредника и осталих донатора, у договору са управом Дјечјег дома, купљени су вриједни поклони за дјецу лишену родитељског старања, које ће им, уз слатке пакетиће, уручити бајкери у одијелима Дједа Мраза.

Полазак из Подгорице учесника са сјевера и из централног региона Црне Горе је планиран у 10:00 сати, успут ће им се придружити „Мото Дједа Мразеви“ из Бара, Петровца, Бечића, Будве, Котора и Тивта гдје ће посјетити дјецу у Дневном центру за дјецу и младе са сметњама и тешкоћама у развоју и уручити им поклоне.

Новљани ће их дочекати око подне на трајектом прелазу у Каменарима. Поворка „Мото Дједа Мразева“ ће потом кренути ка Дјечјем дому „Младост“, уручити поклоне и уљепшати штићеницима предстојеће празнике. Осим слатких пакетића, играчака, гардеробе и обуће за дјецу, купљени су итисони, теписи и стазе за опремање просторија.

Као и увијек када долазе у наш град, домаћин „Мото Дједа Мразева“ је мото клуб MC „Cruiser“ који, након посјете малишанима, за све учеснике организује ручак и дружење у холу Дома културе у Бијелој.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here