Ватерполо: Црна Гора у Требињу, у Херцег Новом остали Гардашевић и Ђуровић

Нема одмора за ватерполисте Црне Горе. Послије изузетно квалитетног међународног Самрцидис купа завршеног у недељу вече, на коме су у конкуренцији са Грчком, Холандијом и Њемачком били први, изабраници Владимира Гојковића од данас до суботе у Требињу са репрезентацијом Србије настављају припреме за Европско првенству у Сплиту.

На припреме репрезентације у Херцеговину су отпутовали: Дејан Лазовић, Мирослав Перковић, Марко Петковић, Данило Радовић, Алекса Укропина, Андрија Кораћ, Бојан Банићевић, Стефан Видовић, Јован Вујовић, Лука Муришић и Марко Мршић који су били на турниру у Грчкој, а из тог састава недостају Мартин Гардашевић и повријеђени голман Дарко Ђуровић.
На припрема су и играчи који су били на завршном турниру Свјетаске лиге у Француској: Петар Тешановић, Лазар Андрић, Василије Радовић, Канстантин Аверка, Урош Чучковић, Владо Попадић, Стефан Видовић, Богдан Ђурђић, Владан Спаић, Душан, Матковић и Душан Банићевић.

Селектор Владимир Гојковић из Требиња поручују да настављају са радом по плану.

-Послије Крита, гдје смо играли добро и били први, уз дан паузе продужили смо за Требиње. Услови за рад су одлични. Сви су нам играчи на окупу, изузев болесног Мартина Гардашевића и повријеђеног голмана Дарка Ђуровића који су остали у Херцег Новом и сви смо у погону. У четвртак вече (4. августа) одиграћемо званичну утакмицу са Србијом,најавио је Гојковић.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here