Нови јавни позив за закуп објеката и локација за привремене објекте

ФОТО: Општина Херцег Нови

Општина Херцег Нови објављује други јавни позив за давање у закуп објеката и локација за постављање привремених објеката за сезону 2022. године у периоду од 15. јуна до 15. септембра. Предмет позива је 12 објеката и локација у Игалу и Херцег Новом.

Рок за подношење понуда је 16. мај, до 14 часова док траје пријем писмена у Грађанском бироу Општине.

Јавно надметање биће одржано 17. маја у 9 часова у великој сали Општине Херцег Нови, а регистрација учесника биће обављена 15 минута прије почетка аукције.

Више информација о локацијама, цијенама закупа, праву учешћа, потребној документацији, начину подношења пријава и поступку избор закупаца налази се у тексту Јавног позива, који се налази на линку.

Заинтересована лица могу извршити увид у предметне локације у канцеларији број. 88 на трећем спрату – Секретаријат за просторно планирање и изградњу Општине Херцег Нови, у вријеме пријема странака.

Ближа обавјештења по основу овог јавног позива можете добити позивом на број телефона: 031/321-052, локал 257 или непосредно у канцеларијама Дирекције за имовину и заступање радним данима у вријеме пријема странака (7:30-11 сати), или путем мејла на адресу: olga.stanisic@hercegnovi.me

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here