Манифестација „Бирам радост“ обојила парк Бока

Дјечија музика и граја, али и осликавање јаја, отворили су нову манифестацију у граду „Бирам радост“, којом Туристичка оргаснизација обиљежава Ускрс, односно Васкрс.

Према ријечима менаџера манифестација у Туристичкој организацији Херцег Нови Милутина Говедарице, већ први догађај је испунио очекивања, одазвао се велики број малишана, који су својом креативношћу осликавали декоративна јаја од стиропора.

Milutin Govedarica

– Дјеца су осликавала јаја у гнијезду од сламе. Задатак је био да цртају са обје стране, након чега су их носили у декоративне собе и причали шта их је инспирисало, односно шта које јаје представља, казао је Говедарица.

Дјечије радове ће током дана поставити дуж града, а наредни догађај је у суботу, 16. априла на Тргу Николе Ђурковића, информише Говедарица.

-Ово је почетак, настављамо у суботу у 11 часова са шарањем малих 3Д јаја, пржићемо приганице и роштуле, а све ће бити пропраћено и базаром који ће трајати три дана, информише Говедарица.

У недељу 17. априла биће организовано такмичење у украшавању медењака и „face painting“, сличан програм биће организован 24. априла, а завршна манифестација је планирана на Шкверу у 16 сати.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here