„САН О БОКИ“ ОЧАРАО ТРЕБИЊЦЕ

Пажљиво припремљено, а изузетно успјешно реализовано је прво гостовање мјузикла „Сан о Боки“ у Требињу.

У тамошњем Центру за културу потрудили су се да бројни ансамбл дочекају срдачно, а и публика је одговорила на најбољи могући начин. Више од 300 посјетилаца било је у гледалишту, а изузетно добро су реаговали на поједине моменте у представи у којима су препознавали новски сан о хотелу кога више нема и жељу за бољим временима.

Судећи по изванредним реакцијама требињске публике и они имају своје недосањане снове, а препознали су и лајтмотив новског мјузикла, увјерење да ће упркос свему доћи неко боље вријеме. Ово гостовање подржала је Општина Требиње.

Задовољни су и у ансамблу и у НВО “Бруна“ која је продуцирала овај мјузикл, по тексту Пеђе Ристића и у режији Петра Пејаковића, који са сваким новим извођењем добија на квалитету.

У “Сну о Боки” глуме, пјевају, свирају, плешу: Милош Пејовић, Горан Славић, Дејан Ђоновић, Данило Бабовић, Зоран Тројановић, Жељко Вавић, Мирослав Бобо Милановић, Маја Лукшић, Сара Јањић, Милица Милановић, Ђуро Познановић, Слободан Бобо Јањић, Пеђа Ристић, Андреј Божановић, Загорка Комљановић, Лара Ковачевић.

Након четири играња у Херцег Новом и овог у Требињу, уговарају се нова гостовања, а мјузикл „Сан о Боки“ полако али сигурно постаје мали бренд Херцег Новог.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here