НА ВРБАЊУ У НЕДЕЉУ „КЛИСКО ПАРТИ“ ЗА НАЈМЛАЂЕ

У оквиру програма „Зимска бајка на Орјену“ у недељу, 6. фебруара, Парк природе „Орјен“ организује Oтворено првенство у санкању.

Овај забавно-рекреативни догађај за најмлађе биће одржан код Авантуристичког парка „Врбањ“ у форми такмичења за дјецу „Кlisko party“.

Догађај почиње у 11:00 сати, а организатори апелују да дјеца, уз обавезну пратњу родитеља, односно одрасле особе, дођу макар пола сата раније, припреме се, испробају стазу и пријаве се.

Учесници ће бити подијељени у четири категорије, у зависности од узраста: полетарци (млађи од 6 година) може и са родитељем, пионири (од 6 до 10 година), кадети ( од 11 до 15 година) и јуниори (од 16 до 18 година). Такмичење ће одвијати по принципу паралелног спуста, гдје у наредни круг иде онај ко је био бржи.
Отворено првенство Парка природе Орjен у санкању почеће у 11:00 сати, а у подне је планирана пауза од пола сата, да би се такмичари освјежили уз занимљиву причу о снијегу. Након предаха биће додијељене дипломе освајачима прва три мјеста у свим категоријама.

Пут до Авантуристичког парка се редовно чисти и проходан је и за обична возила. Догађај је бесплатан, а учешће дјеце је на одговорност родитеља/старатеља који морају бити присутни, напомињу из Парка природе „Орјен“.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here