ДОМИНАЦИЈА ЖКК ПРИМОРЈE У ЗАГРЕБУ, ПАЛО И ЦЕЉЕ

И након другог турнира WABA лиге за узраст до 15 година, кошаркашице Приморја остају непоражене. У другој утакмици оне су јутрос побједиле Цинкарну Цеље са чак 38 разлике. У дворани Крешимир Ћосић у Загребу, „Приморке“ су славиле 96:58 (26:13, 23:22, 24:11, 23:12).

У сваком периоду утакмице младе кошаркашице из нашег града показале су снагу и доминацију и нису дозволиле да им се противник приближи. И у овој утакмици, уз укупан допринос свих играчица, најефикаснија је била Јелена Булајић са 42 поена, а „double-double“ учинак имале су Сања Акшам са 14 поена и чак 18 скокова, као и Љубе Андрић са 16 поена и исто толико скокова. Теодора Брковић уписала је 12 поена, Анастасија Касалица 10, а Лана Мијајловић 2 поена. Све играчице су добиле шансу да покажу шта знају, па су допринос игри дале и Јована Јечменић (капитен), Антонија Козулић, Александра Драгићевић и Ања Мандић.

Након што су се „прошетале“ Загребом, већ наредног мјесеца ЖКК Приморје путује у Мађарску гдје их чекају даље такмичарске обавезе.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here