Љето 2024: Сервисне информације

Претежно сунчано и вруће. Вјетар слаб до умјерен углавном, јужни и западни. Највиша дневна температура ваздуха од 31 до 40 степени. Температура мора у Херцег Новом 24 степена. Наредних 5-6 дана шире подручје Балкана биће под утицајем термобаричког гребена и веома топле ваздушне масе, која је пристигла са сјевера и сјевероистока Африке. У Црној Гори доминираће суначно и вруће вријеме, са екстремно високом температуром ваздуха. На приморју и у сјеверним предјелима максимална температура се очекује од 35 до 39 степени.

ЦЕДИС
Због планираних радова на мрежи сутра 14.августа у термину од 07:30 до 09:30 сати струју неће имати подручје око тврђаве Шпањола.

АЕРОДРОМ ТИВАТ

Са аеродрома Тиват данас летови ка Београду, Љубљани, Чишинауу, Штутгарту, Диселдорфу, Истанбулу, Луксембургу, Стокхолму, Јеревану, Лондону, Тел Авиву, Прагу, Паризу, Риги, Ослу…

АУТОБУСКА СТАНИЦА

Јутрос су у наш град стигли аутобуси Божур из Београда, Требава из Танара, Канис из Лесковца, Гага из Чачка, Ниш експрес из Јагодине, Нобас из Бања Луке и Блу лајн из Новог Сада. По реду вожње у 7 је кренуо Озлен ка Београду, 8.10 ће “Цроатиа“ за Сплит, у 8.35 Центротранс ка Сарајеву, у 9.30 “Божур” и “Блу лајн” ка Дубровнику, а у 12.10 “Гацко” ка Требињу.

АМСЦГ

Саобраћа се несметано на путевима у земљи. Учеснике у саобраћају очекује умјерена, током дана појачана фреквенција возила. Савјетујемо опрезну вожњу прилагођену условима и стању на путу. У зонама радова обавезно је поштовање постављене саобраћајне сигнализације. Ауто мото савез Црне Горе пружа учесницима у саобраћају техничку помоћ на јавним путевима, која подразумијева пружање услуге помоћи на путу, отклањања мањих кварова и  бесплатног шлепања возила до првог сервиса или радионице за сва возила регистрована у Црној Гори. Информативни центар заједно са службом помоћи на путу на услузи је грађанима 24 сата. Информације се могу добити путем телефона 19807, 020234999 063239987.

 

 

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here