Олимпијски караван данас у Дворани „Парк“

Традиционална манифестација, којом Црногорски олимпијски комитет (ЦОК) најављује почетак Олимпијских игара, Олимпијски караван стиже данас у Херцег Нови.

Умјесто у Парку „Бока“ караван ће у Дворани „Парк“ у 11 сати окупити основце, чланове спортских клубова и све љубитеље спорта, који ће у спортском духу загријати атмосферу пред почетак олимпијског љета.

​Уз подршку Општине Херцег Нови и  спонзора ЦОК-а, спремне су занимљиве активности за најмлађе, који ће имати прилику да се такмиче у различитим спортским дисциплинама, познавању олимпизма и спорта, али и да много науче о олимпијском покрету, вриједности и предностима спорта и рекреације.

​- У друштву наших прослављених олимпијаца, али и будућих спортских звијезда Црне Горе, упознаћемо Париз, као град домаћина Олимпијских игара трећу пут у историји. Највећи мултиспортски догађај након тачно 100 година поново ће се одржати у „граду свјетлости“. Такође, осврнућемо се на историју олимпијског покрета у нашој држави и достигнућима наших олимпијаца на највећој позорници – поручили су Олимпијског комитета.

„Олимпијски караван“ у Херцег Новом  обиљежиће наставак спортске лиге у којој ће учествовати будуће спортске звијезде, који ће уз подршку најмлађих, али и старијих навијача, пренијети дух правог спортског надметања а навијачима дочарати амбијент са олимпијских борилишта.

 

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here