Igalu bodovi spasa na Trešnjici

(Фото: MNE Sport TV)

Fudbaleri Igala nastavili su sa serijom dobrih rezultata, pošto su u vanrednom, 31. kolu Druge fudbalske lige, pobjedili su na Trešnjici u Golubovcima ekipu Internacionala 2:0 (0:0) i pet kola prije kraja praktično obezbjedili opstanak, što je bio glavni zadatak novog trenera Marka Šćepanovića.

Drugoligaš iz Herceg Novog do cilja i pobjede stigao je u drugom poluvremenu. Na početku drugog dijela utakmice vođstvo Igalu donio je kapiten Marko Ivanović golom u 47 minutu. Konačan rezultat i važnu pobjedu za ekipu sa Solila potvrdio je  povratnik u redove Igala, rezervist u ovoj utakmici, Miloš Perović u nadoknadi vremena 90+3. minutu.

Tim Marka Šćepanovića imao je još par šansi za još ubjedljiviju pobjedu, ali domaći, koji se grčevito bore za opstanak, imali su par prilika ali odbrana gostiju sa golmanom Šabanom Kolićem izdržala je sva iskušenja.

Ostali rezultati 31 kola: Bokelj-Kom 0:1, Podgorica-Grbalj 2:1,Berane-Iskra 2:3, i Otrant Olimpik-Lovćen 4:1. Tabela: Otrant Olimpik 69, Bokelj 68, Podgorica 55, Grbalj 42, Igalo 40,Lovćen 36, Iskra 35, Kom 32, Internacional 28 i Berane 22 boda

U 32. Kolu, koje je na programu u nedelju 28. aprila igraju: Igalo-Bokelj, Grbalj-Internacional,Kom-Berane, Lovćen-Podgorica i Iskra-Otrant Olimpik.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here