TO Herceg Novi grad partner Međunarodnog sajma turizma u Banja Luci

Nakon učešća na 45. Međunarodnom sajmu turizma u Beogradu, Turistička organizacija Herceg Novi, kao grad partner nastavila je promociju ponude na četvrtom Međunarodnom sajmu turizma u Banja Luci, koji završava danas.

Predstavnik Turističke organizacije Herceg Novi Vasilije Ćuković rekao je da mu je drago što drugi put učestvuju na sajmu,  zadovoljan je ostvarenom saradnjom, i očekuje nastavak izgradnje dobrih odnosa. On je poručio da Herceg Novi može da ponudi primorski i planinski turizam kao i gastronomiju, istakavši sve bolju saradnju sa Banja Lukom, Republikom Srpskom i Bosnom i Hercegovinom.

Sajam u u Banja Luci okupio je preko 150 domaćih i izlagača iz Srbije, Crne Gore, Hrvatske, Kipra, Turske, Grčke i drugih zemalja Evropske unije. Sajam je organizovan na oko 1500 metara kvadratnih, a najveći prostor zakupila je Crna Gora.

Podsjećamo da je i sa predstavnicima grada Bijeljine koji su došli na otvaranje Praznika mimoze dogovoreno proširenje saradnje. Kako je najavljeno iz Turističke organizacije Herceg Novi, pored učešća na Sajmu turizma u aprilu, organizovaće i promo dane u Bijeljini.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here